Salată Caesar cu pansament Chile-Cilantro
Reteta Salata Caesar cu pansament Chile-Cilantro este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această garnitură are 48 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pansament chile-coriandru, sâmburi de dovleac, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Caesar cu pansament roșu Chile, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați benzi de tortilla pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 5 minute sau până când sunt crocante. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați salata într-un castron mare.
Adăugați semințe de dovleac și pansament Chile-Cilantro; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 1 1/2 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 2 linguri de roșii; se presară uniform cu fâșii de tortilla.