Salată Caesar cu Pancetta

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Salata Caesar cu Pancetta ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 8. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline ușor, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Salată Caesar cu Pancetta, Salată Caesar cu Pancetta și roșii prăjite, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați pancetta în cuburi de 1/2 inci și gătiți-o într-o tigaie la foc mediu-mic timp de 10 până la 15 minute, până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți prosoapele de hârtie și scurgeți-le.
Așezați roșiile pe o foaie de copt și acoperiți cu ulei de măsline.
Se presară cu sare și piper. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, până când este moale.
Spălați frunzele de salată cu atenție și rotiți-le într-un filator de salată. Stivați frunzele pe o tăietură și tăiați-le transversal în felii de 1 1/2 inch.
Așezați-le într-un vas mare de amestecare.
Pentru pansament, așezați gălbenușurile de ou, muștarul, usturoiul, hamsiile, sucul de lămâie, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Procesați până la neted. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare (ca și cum ați face maioneză), până când este gros.
Adăugați parmezanul ras și pulsul de 3 ori.
Aruncați salata cu suficient pansament pentru a se umezi bine.
Adăugați 1 cană parmezan ras și aruncați. Împărțiți salata între 6 sau 8 farfurii și presărați cu roșiile prăjite pancetta.
Serviți la temperatura camerei.
Toate aceste ingrediente pot fi făcute în avans. Asigurați-vă că sunt la temperatura camerei când asamblați salata.
Dacă sunteți nervos în legătură cu gălbenușurile de ou crude, înlocuiți 2 linguri de maioneză reală.
Pancetta este slănină italiană. O puteți găsi în băcănia italiană sau într-un magazin alimentar specializat. Insistați că este vut 1/2-inch grosime.