Salată Caesar

Salată Caesar
Salata Caesar este o pescatarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 264 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mediu, zdrobiți 1 cățel de usturoi cu sarea pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
3
Întindeți cuburi într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 20 de minute, întorcându-se o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista