Salată Caesar

Salata Caesar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 25 și costă 33 de cenți pe porție. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Williams Sonoma. Un amestec de piper, salată română, la 8 hamsii în ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Aruncați orice frunze exterioare dure sau decolorate de pe capetele de salată. Separați frunzele și rezervați-le pe cele mari pentru o altă utilizare. Clătiți frunzele interioare mai mici și uscați bine. Rupeți frunzele în jumătăți sau treimi.
Așezați într-un bol de salată, acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și dați-l la frigider timp de 20 până la 30 de minute pentru a fi crocant.
Scoateți crustele din feliile de pâine și aruncați-le.
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch. Ar trebui să aveți aproximativ 2 cups.In o tigaie mare la foc mic, încălziți cele 3 linguri. ulei de măsline. Între timp, folosind partea plată a unui cuțit de tocat, zdrobiți 1 din căței de usturoi. Când uleiul este fierbinte, adăugați usturoiul în tigaie și sotati timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați cuburile de pâine și prăjiți, amestecând și aruncând, până când sunt crocante și aurii pe toate părțile, 4 până la 5 minute. Aruncați usturoiul.
Presărați cuburile de pâine cu puțină sare. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Puneți crutoanele deoparte să se răcească.Se toacă cățelul de usturoi rămas și se combină cu 1/2 cană de ulei de măsline într-un blender. Puree până se omogenizează. Într-un castron mic, folosind o furculiță, zdrobiți hamsiile până formează o pastă.
Adăugați în ulei și usturoi în blender împreună cu muștarul, sucul de lămâie și iaurtul. Se amestecă la viteză mare până se formează o emulsie netedă.
Adăugați 2 Tbs. din parmezan și amestecați din nou. Condimentează cu puțină sare, amintindu-ți că hamsiile sunt sărate și puțin piper.
Adăugați trei sferturi din pansament în salată și aruncați pentru a acoperi bine.
Adăugați aproximativ jumătate din brânza rămasă și aruncați din nou.
Adăugați mai mult pansament sau mai multe condimente după gust.
Se presară cu crutoanele și brânza rămasă.