Salată Caesar
Salata Caesar ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 2.57 pe portie. Un amestec de hamsie, ulei de măsline, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 de minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu pansament ușor pentru salată Caesar, și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați hamsiile într-un blender sau robot de bucătărie. Aruncați muștarul Dijon, oțetul, Worcestershire, usturoiul și sucul de lămâie. Pulsați procesorul sau amestecați la viteză mică timp de câteva secunde. Răzuiește părțile laterale.
Cu robotul de bucătărie sau blenderul pornit, stropiți uleiul de măsline în amestec într-un flux mic. Răzuiește părțile laterale.
Adăugați parmezanul, sarea și o măcinare generoasă de piper negru. Pulsează totul împreună și amestecă până se combină bine. Refrigerați pansamentul pentru câteva ore (pur și simplu devine mai bun!) înainte de a-l folosi pe salată.
Pentru crutoane: feliați pâinea în felii groase și tăiați-le în cuburi de 1 inch. Aruncați-le pe o foaie de copt.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică sau tigaie la foc mic.
Zdrobiți-dar nu tocați-usturoiul și adăugați-le în ulei. Folosiți o lingură pentru a muta usturoiul în tigaie. După 3 până la 5 minute, opriți focul și scoateți usturoiul din tigaie.
Stropiți încet uleiul de măsline peste cuburile de pâine.
Se amestecă împreună cu mâinile, apoi se presară ușor cu sare. Aruncați și gătiți în tigaie până se rumenesc și se rumenesc. (
Adăugați puțin unt pentru mai multă aromă!)
Pentru salată: spălați și uscați inimile salatei romaine. Lasă-le întregi. Folosiți un cojitor de legume și radeți felii mari și subțiri de parmezan.
Stropiți aproximativ jumătate din pansament peste vârful inimilor. Aruncați o mână bună de așchii de parmezan. Dă-i o aruncare inițială bună, doar pentru a putea evalua cât de mult mai mult pansament ai nevoie.
Adăugați mai mult pansament și parmezan după gust.
Adăugați crutoanele răcite. Aruncă ușor.