Salata Bulgur cu Edamame și roșii Cherry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 216 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, mentă, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Bulgur cu Edamame și Kumquats, Roșii umplute cu Bulgur și nuci de pin, și Roșii Cherry și salată de măsline.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și 1 cană de apă clocotită într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră sau până când bulgurul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Gatiti edamame in apa clocotita 3 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Apă
3
Scurgere.
4
Adăugați edamame, roșiile și ingredientele rămase în bulgur; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Edamame Congelat (din Păstăi)
Bulgur
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.