Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata bulgară din Africa de Nord. Această rețetă face 4 porții cu 541 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, brânză feta, pană de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cuscus Și Rodie Din Africa De Nord, Salată de morcov și păstârnac condimentată în Africa de Nord, și Pui Din Africa De Nord pentru rețete similare.
Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Beeslaar Pinotage cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.