Salată Boston și salată de ridiche
Salata Boston și salata de ridiche este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. Această rețetă face 25 de porții cu 23 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de sherry, ridichi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată Boston și salată de ridiche, Salată de salată Boston cu ierburi, și Salată Boston Și Salată De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți uleiul de măsline extravirgin cu oțetul de sherry și muștarul Dijon și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați ridichile feliate și salata Boston în castron, aruncați bine și serviți imediat.