Salată Balsamică De Pui
Salata de pui Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 750 calorii, 30g de proteine, și 66g de grăsime per portie. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sos de salată de vinetă balsamică, ceapă verde, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Balsamică De Pui, Salată Balsamică De Pui, și Salată Balsamică De Pui.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 sticlă de sos de vinetă balsamică cu ofertele de pui într-un bol. Aruncați împreună ciupercile feliate cu 1/3 sticlă de pansament într-un bol separat. Rezervați restul de 1/3 sticlă. Lăsați ofertele de pui și ciupercile să se marineze timp de cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Scoateți ofertele de pui și ciupercile din marinată și scurgeți excesul. Se fierbe puiul și ciupercile până când puiul se rumenesc și se fierbe, 5 până la 8 minute.
Scoateți puiul și ciupercile de pe foc și feliați ofertele de pui în bucăți de mărimea mușcăturii.
Pentru a servi, împărțiți salata romaine tocată între patru farfurii și acoperiți fiecare cu pui fript și ciuperci.
Presărați fiecare farfurie cu roșii cherry, brânză mozzarella și frunze de busuioc feliate; serviți cu pansamentul de vinetă rămas.