Salată Asiatică De Varză Cu Sos De Susan Cu Usturoi

Salată Asiatică De Varză Cu Sos De Susan Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de varză asiatică cu sos de susan cu usturoi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 259 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, varză d, varză D și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată asiatică cu sos de susan, Salată de varză crudă cu sos de susan, și Salată Asiatică De Broccoli Cu Sos De Ghimbir De Susan.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista