Salată Asiatică De Pui

Salată Asiatică De Pui
Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata asiatică de pui ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei gras, sos de soia lite, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată Asiatică De Pui, Salată Asiatică De Pui, și Salată Asiatică De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
(tub Mare)(tub Mare)
2
Așezați spaghetele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă ușor.
4
Bateți ingredientele rămase până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă peste salată; se amestecă ușor.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista