Salată asiatică de mazăre cu sos de susan-portocaliu
Salata asiatică de mazăre cu sos de susan-portocaliu este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr brun, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de mazăre edamame cu sos de susan, Salată de mazăre edamame cu sos de ghimbir de susan, și Salată asiatică de tăiței cu vinete, mazăre de zahăr și pansament de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, radeți 1 linguriță de coajă; strângeți 1/3 cană de suc din portocală peste un castron. Puneți coaja deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Suc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați sucul, oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin sosul chile) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ardei Iute
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Pentru a pregăti salata, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ardeiul gras și morcovul în tigaie; saut 1 minut, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați coaja de portocală rezervată, mazărea de zahăr și sarea în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Coaja De Portocala
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați amestecul de mazăre într-un castron mare; se răcește 5 minute. Se amestecă ceapa verde și spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.