Salată aruncată cu Mango, nucă de cocos prăjită și vinetă de var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata aruncată cu Mango, nucă de cocos prăjită și vinetă de var. Această rețetă face 8 porții cu 104 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, morcovi, salată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată aruncată cu vinetă de var, Salată de vară cu cuscus aruncată într - o vinetă de var, și Mango și inimi de salată de palmier cu vinaigret de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați nuca de cocos pe un prosop și, cu un ciocan (sau ciocan) și un pumn (sau o șurubelniță curată), atingeți "găuri" în cel puțin 2 dintre "ochii" (pete încastrate) ale nucii de cocos și scurgeți lichidul.
Așezați nuca de cocos pe o foaie de copt și prăjiți-o aproximativ 1 oră. Cuptorul cu microunde într-un castron mic pentru a elibera uleiuri esențiale și a pus deoparte să se răcească.
Când nuca de cocos este suficient de rece pentru a o manipula, așezați-o pe un prosop și deschideți-o cu ciocanul. Radeți "carnea" prăjită din nucă de cocos cu un cuțit de decojit și lăsați-o deoparte scurt. Cojiți mango-urile, tăiați fructele departe de semințe, apoi tăiați-le mici. Cojiți morcovii și folosiți un cojitor de legume pentru a rade morcovii în panglici. Feliați ceapa cât mai subțire posibil.
Pregătiți vinaigreta strângând limes într-un castron mic (nu uitați să adăugați uleiuri esențiale).
Se amestecă în oțet, habanero și sos fierbinte.
Stropiți uleiul în amestec încet, în timp ce bateți constant, pentru a îngroșa pansamentul. Condimentează cu sare și piper după bunul plac.
Tăiați salata în bucăți late de 1/2 inci și puneți-le în castron și adăugați roșii și morcovi. Aruncați ușor în pansament. Se acoperă cu ceapă, nucă de cocos și mango.