Salată alsaciană de șuncă și Gruy

Salata alsaciană de șuncă și Gruyu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 766 calorii, 42G de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni, Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni, și Plăcintă Cu Cartofi Alsacieni.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-un castron mic cu apă rece și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți ceapa, clătiți-o și apoi uscați-o cu prosoape de hârtie.
Între timp, într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, oțetul, sarea și piperul.
Adăugați uleiul încet, șoptind.
Adăugați șunca, brânza, ceapa și pătrunjelul în vinetă și aruncați.
Variații:: acesta este un loc bun pentru a folosi mezeluri sau resturi de carne. Fâșii subțiri de carne de porc, miel, carne de vită, salam sau mortadela ar putea fi folosite în locul șuncii. Sau, pentru iubitorii de carne, încercați una dintre ele în locul brânzei.
Recomandarea vinului: Alsacia este cunoscută pentru vinurile sale albe delicioase, dar un excelent roșu, pinot d ' Alsace, este făcut și din pinot noir. Merită să căutați pentru a crea o pereche regională intrigantă. Dacă nu găsiți unul, un Beaujolais Fructat va merge bine.