Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar

Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați macrou afumat, castraveți și salată de cartofi cu pansament de muștar. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână castraveți, ulei de măsline, cartofi cerați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de cartofi și păstrăv afumat cu sos de muștar, Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, și Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mică și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge într-o strecurătoare; se lasă să se răcească ușor. Alunecați piei; aruncați.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați cartofii în jumătăți sau sferturi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Între timp, faceți pansament: într-un castron mediu, combinați șalota, oțetul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se presară mărar în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați castraveți și cartofi fierți în pansamentul din castron; condimentează cu piper. Aruncați pentru a acoperi uniform. Împărțiți salata în patru farfurii; aranjați macrou pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
MacrouMacrou
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți, garnisit cu verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista