Salate De Taco Cu Nugget De Pui
Reteta de pui Nugget Taco salate ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă $1.6 pe portie. Acest fel principal are 389 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână, sos vechi el enchilada, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salate De Taco De Pui Chipotle, Salate de Taco de pui tocate cu fâșii de brânză Quesadilla, și Fiesta Taco Salate.
Instrucțiuni
Coaceți pepite de pui conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se toarnă 1/2 cană din sosul enchilada într-o ceașcă mare de cremă. Scufundați pepite, pe rând, în sos enchilada; scuturați excesul.
Puneți pepite acoperite înapoi pe tigaie.
Coaceți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când este fierbinte.
Între timp, într-un castron mic, amestecați sosul enchilada rămas și smântâna cu biciul; pus deoparte.
Împărțiți salata verde între 5 farfurii. Se acoperă cu brânză, porumb și roșii. Se acoperă cu pepite de pui.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.