Salata veche de cartofi a mamei mele

Salata veche de cartofi a mamei mele necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 707 calorii, 15g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi, maioneză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Cartofi Foarte Bună, Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, și Orezul spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o tigaie mare cu apă și fierbeți la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i la frigider pentru a se răci.
Așezați ouăle într-o cratiță cu apă rece la foc mediu și aduceți la fierbere completă. Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de aproximativ 15 minute. Răciți bine ouăle sub apă curentă rece și coajați-le. Tăiați ouăle răcite și puneți-le într-un bol mare de salată.
Se amestecă ceapa, murăturile dulci și maioneza în ouă și se lasă amestecul să se răcească la frigider cel puțin L/2 oră pentru a amesteca aromele.
Se amestecă cartofii tocați răciți și se dă la frigider cel puțin 1/2 oră.