Salata Mediteraneana Farro
Salata mediteraneană Farro durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 514 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 2,17 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, parmezan, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 88%. Încercați salata mediteraneană Farro, salata mediteraneană Farro și salata mediteraneană Farro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță medie, combinați 4 căni de apă cu farro. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când farro-ul este aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 1 1/2 linguriță de sare și fierbeți până când farro-ul este fraged, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați într-un castron mare și lăsați să se răcească.
Între timp, aduceți o oală medie cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați fasolea verde și amestecați. Gatiti 2 minute.
Transferați fasolea verde fiartă într-un castron cu apă cu gheață și lăsați să se răcească timp de 2 minute.
Odată ce farro s-a răcit, adăugați fasolea verde, măslinele, ardeiul roșu, parmezanul și arpagicul. Se amestecă pentru a combina. Într-un castron mic amestecați oțetul de sherry, uleiul de măsline, muștarul, piperul și 1/2 linguriță de sare rămasă. Se amestecă pentru a combina.
Peste salata farro se toarnă vinaigreta cu sherry. Se amestecă pentru a se combina și a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.