Salata fierbinte de vita si alune

Salata fierbinte de vita si alune
Salata caldă de vită și alune necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 295 de calorii , 29 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 3,51 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți la îndemână apă, alune, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cheesecake Oreo cu alune și banane , Scurt-uri cu alune și ciocolată, alune, banane și cupcakes cu glazură de marshmallow .

Instrucțiuni

1
Pune carnea de vită într-un bol de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ingredientele pentru marinată; se toarnă peste carnea de vită. Se lasă să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Între timp, combinați ingredientele pentru dressing; puse deoparte.
4
Pune verdeata intr-un castron mare de salata; pune la frigider. Într-o tigaie la foc mare, rumeniți jumătate din carnea de vită și marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
VerziiVerzii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți și apoi rumeniți carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scurgeți și adăugați toată carnea de vită la verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
În aceeași tigaie, se încălzește sosul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă peste salată și se amestecă repede. Acoperiți cu alune, ceapă și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista