Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la repertoriul dvs., Salata de spanac cu pere gorgonzola ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 de calorii, 5 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de rucola cu pere și gorgonzola, Salata de andive cu nuci, pere și gorgonzola și Salata verde cu pere, gorgonzola și nuci pecan confiate.
Instrucțiuni
1
Unge perele cu 1 lingura suc de lamaie; puneți cu partea tăiată în sus într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas de copt. Într-un castron mic, combinați brânza, cireșele și nucile pecan; lingura în cavitățile de pere. Într-un alt castron, combinați cidrul și zahărul brun până când zahărul se dizolvă; se toarnă peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 35-45 de minute sau până când perele sunt fragede, ungând ocazional. Pune deoparte sucurile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pune rucola într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă uleiul, sarea, sucul de lămâie rămas și 2 linguri de sucuri rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
5
Stropiți peste rucola; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
6
Serviți cu jumătăți de pere și sucuri rămase din tigaie.
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.