Salata de romani si nuci

Salata de romani si nuci
Salată de romă și nuci necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 156 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, amestec de salată de inimi de romaine, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 23%. Încercați Salata romă de nuci, salată romană de nuci și salată de sfeclă prăjită, nucă și romă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați romaina, roșiile, ciupercile și nucile. Într-un alt castron, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
RomaineRomaine
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Aproximativ 1,5 Uncii De ZahărAproximativ 1,5 Uncii De Zahăr
2
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Revista