Salata De Macaroane Cu Ton A Bunicii Wells

Salata De Macaroane Cu Ton A Bunicii Wells
Salata de macaroane cu ton a bunicii Wells ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați țelină, murături, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salata de macaroane a bunicii Grace cu ton, La Sarasota ... -- Aceasta este salata de macaroane cu ton a bunicii--, și Salata de ton franceză a bunicii împachetează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți macaroanele și răciți-le sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
ApăApă
3
Așezați macaroane într-un castron mare de salată. Se amestecă maioneza, mazărea verde, tonul, țelina, brânza Cheddar, ceapa roșie și murătura dulce tocată până se combină bine. Se răcește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Muraturi DulciMuraturi Dulci
Mazăre VerdeMazăre Verde
MaionezăMaioneză
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MacaroaneMacaroane
țelinățelină
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista