Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie
Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 915 calorii, 25g de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1245 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filet de hamsii, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten, Midii Curry a la Jean-Georges, și Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de lămâie și coaja, oțetul, usturoiul, hamsia, muștarul, gălbenușul de ou, fulgii de chili și brânza în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare, aproximativ 10 secunde. Cu procesorul în funcțiune, stropiți încet ulei neutru prin tubul de alimentare, oprind procesorul să răzuie părțile laterale, după cum este necesar, până când se formează o emulsie netedă, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Emulsii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Șoptind constant, stropiți încet în 1/2 cană de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Încălziți două linguri de ulei de măsline rămase într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați cuburi de pâine și gătiți, aruncând și amestecând constant până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Pentru a servi, combinați varza și menta într-un castron mare cu aproximativ 1/2 cană de pansament (mai mult sau mai puțin după dorință). Aruncați pentru a acoperi bine și lăsați să stea în jur de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați într-un castron mare de servire și acoperiți cu crutoane și ardei iute feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat