Salata de homar cu nuca un Xixoli
Salata de homar cu nuca un Xixtoli este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 311 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de vin, smântână, garnitură: ulei de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Prăjituri De Homar Cu Aioli De Lămâie Și Salată De Frisee Cu Slănină, Planta proaspata a Oktaboli cu legume de primavara / Le Grand a Oktaboli, și Salată De Cartofi Aioli.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine într-un vas puțin adânc; acoperiți cu apă.
Lăsați să stea 1 minut sau până când pâinea înmoaie apa; stoarceți excesul de apă din pâine.
Pulse nuci într-un procesor de alimente doar până la sol fin.
Adăugați pâine, usturoi și smântână; puls până la amestec. Cu procesorul care rulează, adăugați încet oțet și ulei prin jgheabul alimentar.
Combinați amestecul de nuci, sarea, piperul și homarul într-un castron mare.
Așezați 1/2 cană amestec de homar în centrul fiecărei frunze de salată.
* Gatiti 3, homari intregi de 1 kilogram si garnisiti fiecare farfurie cu carne de gheare.