Salata de friptură cu umeraș a lui Zak Pelaccio

Salata de friptură cu umeraș a lui Zak Pelaccio
Zak Pelaccio ' s Hanger Steak Salad ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 7,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 621 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei, frunze de busuioc thailandez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur, Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur, și Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul de palmier, sosul de pește și sucul de lămâie. Gustă amestecul. Îl vrei mai dulce, mai sărat sau mai acid? Depinde de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Condimentează generos fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Încălziți o tigaie din fontă sau o tigaie saut la foc mediu-mare până când fumează.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și adăugați fripturile. Gatiti pana se rumeneste frumos pe o parte, aproximativ 6 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 4 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Reduceți căldura la mediu și adăugați vinul Shaoxing, răzuiți orice bucăți maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin ShaoxingVin Shaoxing
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și gătiți timp de 30 de secunde, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Feliați fripturile împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Adăugați-le în castron și deasupra cu lichidul de tigaie. Apoi adăugați sosul de pește-lime, ceapa și ierburile. Aruncă și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista