Salata de covrigi de căpșuni Judy
Salata de covrig de căpșuni a lui Judy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 331 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, cremă de brânză, covrigi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Încercați Salată De Covrig De Căpșuni, Salată De Covrig De Căpșuni, și Plăcintă Cu Salată De Covrig Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă covrigii, 4 1/2 linguri de zahăr și unt topit. Apăsați în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch.
Coaceți timp de 10 minute sau până când se prăjește ușor. Puneți deoparte să se răcească complet.
Într-un castron mediu, bateți zahărul și crema de brânză până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți uniform peste crusta răcită. La frigider până la setare, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de gelatină și apa clocotită.
Se amestecă căpșunile congelate și se amestecă până se decongelează.
Se toarnă peste amestecul de brânză cremă în tigaie. La frigider până se răcește complet, cel puțin 1 oră.