Salata de cartofi cu bacon si ou
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Salata de cartofi cu bacon și ouă ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,77 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție conține 660 de calorii , 16 g de proteine și 53 g de grăsimi . Este perfect pentru 4 iulie . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 6 ar spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați ceapă, muștar integral, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sufleu cu ouă cu slănină și sparanghel , Sandwich cu ouă deschis cu slănină, sparanghel și pesto și Buchete cu slănină și ouă .
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o cratita medie si acoperiti cu apa rece. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie în furculiță, aproximativ 15 minute. Intre timp, caliti baconul intr-o tigaie la foc mic pana devine crocant, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Pune ouăle într-o cratiță mică și acoperim cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc, se acopera si se lasa sa stea 6 minute.
Scurgeți și treceți sub apă rece pentru a se răci; curățați și tăiați.
Scurgeți cartofii (nu clătiți), transferați pe o tavă de copt și lăsați să se răcească 6 până la 8 minute. Într-un castron mic, combinați oțetul, maioneza, muștarul, ceapa, ceapa roșie, zahărul și sare și piper după gust.
Transferați cartofii într-un castron mare și adăugați baconul și ouăle fierte tari; se adauga amestecul de maioneza.
Se serveste la temperatura camerei.
Fotografie de Anna Williams