Salata Cezar picanta

Salata Cezar picanta
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane la repertoriul dvs., Salata Cezar Tangy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 225 de calorii , 3 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați sos cremos de salată Caesar, crutoane de salată Caesar, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 61% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Caesar la grătar cu sos de salată Caesar ușoară , Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușoară} și Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușoară} .

Instrucțiuni

1
Puneți romaine într-un castron mare de salată. Într-un castron mic, bateți sosul pentru salată, sucul de lămâie și piperul; se stropesc peste romaine și se amestecă. Acoperiți cu crutoane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
1 Lingura Suc De Lamaie Goya1 Lingura Suc De Lamaie Goya
CrutoaneCrutoane
RomaineRomaine
Blocați Brânza Colby, Tăiată CubulețeBlocați Brânza Colby, Tăiată Cubulețe
3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit3/4 Cană Amestec De Slaw De Varză Tricolor Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
Cereale MueslixCereale Mueslix

Vin recomandat: Pinot Grigio, Albarino, Gavi

Salata Caesar funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Albarino și Gavi. Vă recomandăm un vin alb crocant și uscat, cum ar fi Gavi, Albariño sau Pinot Grigio. Aceste vinuri rezistă sosului înțepător și completează celelalte arome. The Gifft de Kathie Lee Gifford Estate Pinot Grigio cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Gifft de Kathie Lee Gifford Estate Pinot Grigio
Gifft de Kathie Lee Gifford Estate Pinot Grigio
Sema noastră 2016 de Gifft Pinot Grigio prezintă fructe tropicale strălucitoare, vii, echilibrate de o aciditate vie și o prospețime esențială. Cu arome superbe de fructe tropicale, fructe coapte cu sâmburi, pepene galben și lămâie Meyer Gifft Pinot Grigio atinge echilibrul ideal între bogat și răcoritor.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
DietaPrimal
Revista