Salam-swiss Roll-up-uri
Salam - swiss Roll-up-uri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 42. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți foi de patiserie cu puf, muștar din cereale integrale, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață înmuiată; apăsați pliurile.
Strat jumătate de salam pe patiserie, lăsând o margine de 1/2 inci în partea de sus. Salam de top cu 3 felii de brânză elvețiană.
Periați ușor marginea superioară cu apă. Pornind de la partea de jos, rola de patiserie, apăsând frontieră în partea de sus pentru a sigila. Repetați cu restul de patiserie, salam și brânză.
Tăiați felii groase de 1/2 inci și așezați-le pe o foaie de copt unsă, căptușită cu folie.
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu Dijon sau muștar cu cereale integrale.