Salam Miere Pizza
Salam miere Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Un amestec de salam, ulei de măsline, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza cu salam și ciuperci, Pizza cu salam și peppadew, și Pesto + Pizza Cu Salam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline peste fundul unei tigaie cu jumătate de foaie.
Presărați grișul sau făina de porumb pe suprafață uniform. Folosiți mâinile unse pentru a apăsa aluatul de pizza peste fundul tăvii de jumătate de foaie, întinzând aluatul cât mai subțire posibil, fără a-l rupe. Încercați să obțineți aluatul pentru a ajunge în colțuri și până la marginile tigaie. Dacă aluatul se luptă cu tine, lasă-l să se odihnească 10 minute, apoi încearcă din nou. Aluatul ar trebui să fie mai relaxat în acel moment.
Întindeți sosul de pizza uniform peste crustă, apoi împrăștiați mozzarella deasupra. Rupeți feliile de provolone în bucăți de 2 inci și distribuiți-le uniform peste mozzarella. Aranjați feliile de salam deasupra.
Coaceți pizza timp de 15 minute, sau până când crusta devine maro auriu intens în exterior, brânza este topită și bulboasă, iar bucățile de Salam s-au ondulat și sunt crocante pe margini. De îndată ce pizza iese din cuptor, stropiți mierea în principal peste bucățile de salam, dar și peste marginile exterioare ale crustei.
Tăiați în dreptunghiuri și serviți imediat cu multe, multe șervețele.