Sake-Salată Marinată Cu Patru Fasole
Salata de fasole marinată cu patru fasole este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Un amestec de ulei de măsline, sake, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare includ Salată de fasole verde marinată și fasole de unt, Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, și Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake.
Instrucțiuni
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Se răcește la temperatura camerei; așezați într-un castron mediu.
Gatiti haricots verts in apa clocotita 1 minut sau pana cand sunt crocante.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați haricots verts, ceapă, fasole și fasole neagră la edamame.
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Stropiți amestecul de sake peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte, amestecând ocazional. Se amestecă chiar înainte de servire.