Sake-Salată Marinată Cu Patru Fasole

Sake-Salată Marinată Cu Patru Fasole
Salata de fasole marinată cu patru fasole este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Un amestec de ulei de măsline, sake, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare includ Salată de fasole verde marinată și fasole de unt, Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor, și Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake.

Instrucțiuni

1
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea. Se răcește la temperatura camerei; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Gatiti haricots verts in apa clocotita 1 minut sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Adăugați haricots verts, ceapă, fasole și fasole neagră la edamame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Combinați oțetul și ingredientele rămase într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Stropiți amestecul de sake peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte, amestecând ocazional. Se amestecă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista