Sage și usturoi legume coace

Sage și usturoi legume coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți salvie și usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, apă, orz de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu alune, orz și cacao ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supă De Salvie De Legume, Suc de fructe, ricotta & Sage Paste coace, și Supă ușoară de legume cu aromă de salvie.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. în caserola de 3 litri fără grăsime, amestecați toate ingredientele, rupând bucăți mari de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Acoperiți caserola.
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când legumele și orzul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista