Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo

Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo
Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 574 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, creveți jumbo shell-on, chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma meiul, puteți urma acest fel principal cu Budincă de mei fără lapte cu caise ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 197 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake cu iaurt grecesc cu smochine Pocate Ouzo, Creveți Saganaki, și Creveți Saganaki.

Instrucțiuni

1
1 Pentru a pregăti meiul, aduceți apa, meiul, frunza de dafin și sarea la fiert într-o cratiță de 2 litri. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MeiMei
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 până la 10 minute. Descoperiți, îndepărtați frunza de dafin și lăsați-o deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
2 între timp, faceți saganaki.
4
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa, usturoiul, chile și sarea; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie si devine aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
SareSare
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se întunecă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
7
Adăugați roșiile cu sucurile și piperul lor; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un clocot ușor și gătiți, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
8
3 Se amestecă meiul și măslinele verzi. Gustați sare și piper și reglați (ținând cont de faptul că măslinele și brânza feta pot fi destul de sărate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Măsline VerziMăsline Verzi
Brânză FetaBrânză Feta
MeiMei
MăslineMăsline
9
Scoateți oala de pe foc, presărați cu feta și acoperiți pentru a permite brânzei să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
4 pentru a pregăti creveții, condimentați-i cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
11
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați creveții. Gatiti, netulburati, pana cand crevetii devin aurii, 1-2 minute, apoi intoarceti-i cu o spatula si gatiti pana cand sunt doar Opaci pe tot parcursul, inca 1-2 minute, in functie de marime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Adăugați ouzo și gătiți până la sirop, aproximativ 30 de secunde. Folosind o spatulă, scoateți rapid creveții din tigaie și aranjați deasupra meiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MeiMei
CrevețiCreveți
OuzoOuzo
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
14
Se presara cu patrunjel si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
15
Retipărit cu permisiunea de la cereale antice pentru mese moderne: rețete mediteraneene de cereale integrale pentru orz, Farro, Kamut, mămăligă, boabe de grâu și multe altele de Maria Speck. Text copyright 2011 de Maria Speck; fotografii Copyright 2011 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Maria Speck a crescut în Grecia și Germania înainte de a se muta în Statele Unite ca tânăr adult. Este scriitoare și jurnalistă și a contribuit la Gourmet, Saveur și Gastronomica, precum și la Marie Claire și elle. Cursurile sale populare de gătit din Cambridge, Massachusetts, se concentrează pe aromele și stilurile de gătit ale Mediteranei și pe crearea de mese inovatoare și delicioase cu cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
MamaligaMamaliga
OrzOrz
BoabeBoabe
FarroFarro
KamutKamut
SpeckSpeck
16
adaugă note notele mele
17
editează notele mele
18
făcut
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista