Sable De Nuc
Această rețetă servește 30. Dacă 16 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., nuc Sables ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rosewater Sabls, Coconut Sabls, și Pecan Sable pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, nucile, praful de copt și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul pudră și vanilia într-un castron mare până devine pufos. Bateți în gălbenușul de ou.
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează. Formați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți până când este suficient de ferm pentru a se rostogoli, aproximativ 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch. Folosind tăietori asortați, tăiați cookie-urile.
Transferați cookie-urile în foile pregătite. Adunați resturi de aluat și repetați până când se folosește tot aluatul.
Presărați fursecurile cu zahăr brut, apăsând ușor pentru a adera.
Coaceți sablele de la Sables până la auriu deschis, aproximativ 20 de minute. Se răcește pe foi 5 minute.
Transferați în rafturi și răciți complet. (Se poate face cu 4 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
* Numit și zahăr turbinado sau demerara; disponibil la majoritatea supermarketurilor și magazinelor de alimente naturale.