Răsuciri Cu Unt De Arahide
Răsucirile cu unt de arahide ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă, lapte praf fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Răsuciri De Unt, Răsuciri De Nuci De Unt, și Răsuciri De Unt De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mașină de pâine, așezați primele opt ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea aluatului (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar).
Când ciclul este finalizat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Punch jos; acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute.
Combinați ingredientele de umplere; pus deoparte.
Rulați aluatul într-un 24-in. x 8-în. dreptunghi.
Răspândiți umplutura până la 1/2 in. de margini. Îndoiți dreptunghiul în jumătate pe lungime; tăiați în lățime în 24 de bucăți. Prindeți cusăturile pentru a sigila. Răsuciți fiecare piesă de trei ori.
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse; ciupiți capetele.
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Combinați zahărul cofetarilor, untul de arahide și suficientă apă pentru a atinge consistența dorită; stropiți peste răsuciri.