Răspândirea smochinelor și a cepei

Răspândirea smochinelor și a cepei
Răspândirea smochinelor și a cepei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, smochine de misiune, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Trei Ceapa Răspândit, Răspândirea Cu Trei Cepe, și Răspândirea Cu Trei Cepe.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu; amestecați ceapa în uleiul încins. Reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți cratița și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este înmuiată și de culoare caramel, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă smochinele în ceapă; gătiți și amestecați până când smochinele încep să-și piardă forma și s-au înmuiat în ceapă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Se toarnă oțet balsamic în amestecul de smochine-ceapă; gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, 5 până la 10 minute. Se amestecă zahărul, câte 1 lingură pe rând, în amestecul de smochine-ceapă până se atinge dulceața dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Serviți cald sau răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista