Răspândirea Brânzei De Ierburi
Răspândirea brânzei de ierburi durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.01 pe portie, veți obține un condiment care servește 6. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime. Dacă aveți busuioc, frunze de pătrunjel, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Usturoi Ierburi Brânză Răspândit, Scallion Herb Cremă De Brânză Răspândită, și Scallion Herb Cremă De Brânză Răspândită.
Instrucțiuni
Într-un castron adăugați unt, smântână și cremă de brânză.
Adăugați usturoiul și ierburile și amestecați bine. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Se pune la frigider și se lasă să se răcească.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.