Răspândirea Brânzei Cu Cremă De Unt De Mere

Răspândirea Brânzei Cu Cremă De Unt De Mere
Apple unt crema de brânză răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 12 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt de mere, scorțișoară măcinată, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Răspândirea Brânzei Cu Cremă De Mere Caramel, Cremă de brânză cu cremă și unt răspândit, și Unt de mere pâine prăjită franceză roll up-uri cu sos de mere unt crema de branza scufundare # AppleButterSpin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați crema de brânză, untul de mere, vanilia și scorțișoara în recipientul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Procesați până la neted, aproximativ 20 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale recipientului și procesați din nou până când sunt combinate, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Răzuiți răspândirea într-un castron mic; acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până când este ușor ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista