Rămășițe Ale Zilei-Burgeri De Pește Cu Ierburi Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați resturile zilei - burgeri de pește cu ierburi proaspete. Această rețetă servește 55. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 72 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rămășițe ale zilei-burgeri de pește cu ierburi proaspete, Burgeri De Pește Cu Ierburi Proaspete, și Pește întreg prăjit la grătar umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o tigaie mare și turnați vinul. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți ceapa timp de 6-8 minute sau până când este gătită.
Scoateți și când se răcește, amestecați în piureul de cartofi cu ierburile, sarea și piperul după gust.Fulgi în pește în bucăți de dimensiuni decente. Amestecați ușor totul împreună, apoi folosind mâinile făinoase, formați în 4 prăjituri de pește.Se pudrează ușor cu făină, se înmoaie în ou și apoi în pesmet.Se răcește cel puțin 30 de minute (important sau se vor despărți în tigaie).
Încălziți uleiul de 1 cm într-o tigaie mare. Prăjiți prăjiturile de pește în loturi timp de aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii, crocante și încălzite.
Scurgeți pe hârtie de bucătărie.
Tăiați chiflele de pâine / burger în jumătate și prăjiți până se rumenesc ușor.
Se întinde cu sosul tartar și se așează câteva frunze de salată pe jumătatea inferioară.
Așezați prăjiturile de pește deasupra salatei și acoperiți cu jumătatea rămasă a chiflei.
Serviți cu o pană de lămâie, chipsuri (cartofi prăjiți), Salată, cartof copt sau doar singuri!Va hrăni 2 oameni flămânzi / lacomi (!) sau 4 persoane cu acompaniamente.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio