Rădăcină Veggie Caserola
Caserola cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,68 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, bulb de kohlrabi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rădăcină Veggie Bisque, Cartofi Prăjiți Cu Legume Rădăcinoase, și Rădăcină Veggie Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt timp de 1 minut. Amestecați ciupercile în ceapă; continuați să gătiți și să amestecați până când ciupercile se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Se toarnă sosul de soia peste amestecul de ciuperci; gatiti 1 minut si scoateti-l de pe foc.
Se toarnă apă fierbinte într-o farfurie. Se amestecă bulionul în apa fierbinte pentru a se dizolva.
Amestecați cartoful, kohlrabi și morcovul în amestecul de bulion.
Adăugați amestecul de ciuperci în amestecul de cartofi; se amestecă. Se acoperă cu frunze de dafin, pătrunjel, sare condimentată și piper negru. Se amestecă din nou pentru a distribui uniform condimentele.
Împărțiți miso în 4 porții; așezați deasupra amestecului de legume.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, amestecați și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, încă aproximativ 15 minute.