Rădăcină pentru legume de iarnă

Rădăcină pentru legume de iarnă
Rădăcina pentru legumele de iarnă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 13. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, rutabagas, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume Rădăcinoase De Iarnă, Caserola de legume rădăcinoase pentru iarnă, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Tăiați bulbul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Periați cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Curățați sfecla, păstârnacul, rutabagele, napii și morcovii; tăiat în 2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Așezați într-un castron mare; adăugați ceapa, sarea, boabele de piper, frunzele de dafin și uleiul rămas. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Transferați la trei unse 15x10x1-in. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Așezați usturoiul pe una dintre Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Coaceți 35 de minute sau până când usturoiul se înmoaie, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți usturoiul; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
11
Stropiți vinul și bulionul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Coaceți 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Strângeți usturoiul înmuiat peste legume;dot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Transferați pe un platou de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții13
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista