Rădăcină de țelină prăjită și morcovi
Rădăcina de țelină prăjită și morcovii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rădăcină de țelină, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Rădăcină de țelină prăjită și morcovi cu pătrunjel și mărar, Julienne De Morcovi De Susan Și Rădăcină De Țelină, și Rădăcină de țelină prăjită și ridichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o foaie de copt cu margini pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 425 grade F.
Aruncați rădăcina de țelină cu 4 linguri ulei de măsline, 1 lingură cimbru, 1/2 linguriță boia de ardei și sare după gust într-un bol. Puneți pe un strat dublu de folie grea; aduceți capetele împreună și sertizați închis pentru a sigila.
Puneți pachetul pe o altă foaie de copt și prăjiți-l în mijlocul cuptorului până când este aproape fraged, aproximativ 25 de minute.
Între timp, aruncați morcovii cu restul de 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură cimbru și 1/2 linguriță boia de ardei într-un bol; condimentează cu sare.
Se întinde pe foaia de copt preîncălzită și se prăjește până se înmoaie, aproximativ 35 de minute.
După ce rădăcina de țelină s-a prăjit timp de 25 de minute, deschideți folia și întindeți-o pe foaia de copt; prăjiți încă 15 minute. Aruncați cu morcovii și pătrunjelul.
Fotografie realizată de Con Poulos