Rădăcină de bere și coaste glazurate cu susan

Rădăcină de bere și coaste glazurate cu susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați berea rădăcină și coastele glazurate cu susan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 63 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos chile-usturoi, rafturi de miel, sos asiatic de ardei chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rădăcină de bere BBQ coaste, Coaste BBQ cu sos BBQ bere rădăcină, și Rădăcină De Bere Carne De Vită Înăbușită Coaste Scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de susan, sos de chile-usturoi și 1 linguriță de sare într-un bol. Se amestecă pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați coaste pe un pătrat de folie de aluminiu și ungeți amestecul de ulei de susan pe coaste pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați coastele într-o pungă de plastic grea resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Se toarnă bere rădăcină peste coaste și se sigilează punga. Refrigerați cel puțin 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Scoateți coastele din marinată; rezervați marinada într-un bol și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați rafturile pentru coaste, cu partea de carne în sus, pe folie și condimentați ambele părți cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Așezați o bucată de hârtie pergament deasupra cărnii; așezați o altă bucată de folie peste hârtia pergament. Îndoiți marginile și sigilați părțile laterale pentru a face un pachet etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți coaste în cuptorul preîncălzit până aproape de furculiță, aproximativ 2 ore. Deschideți pachetul de folie și testați pentru coacere; o furculiță introdusă în carne va intra cu ceva efort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Transferați marinada rezervată într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Adăugați usturoiul, ceapa verde și oțetul de orez la marinat și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute; se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Se toarnă sucurile de tigaie din pachetul de folie în cratiță cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați sosul asiatic de ardei chile. Aduceți înapoi la foc mic și gătiți sosul până se îngroașă ușor până la glazură, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Creșteți căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o altă foaie de copt cu folie și transferați coastele pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Periați ambele părți ale coastelor cu sos de geam îngroșat. Gatiti in cuptorul incins pana cand glazura incepe sa gateasca pe carne, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Ungeți un alt strat de glazură pe coaste; repetați încă 4 ori, gătind încă 5 până la 6 minute pe timp, până când carnea este strălucitoare, glazurată, rumenită și complet fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
18
Ungeți încă 1 strat de glazură pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
19
Presărați coaste cu semințe de susan și gătiți încă 5 minute pentru a seta ultimul strat de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista