Root Beer-Can Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 540 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, pui, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma berea rădăcină, puteți urma acest fel principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Pui Glazurat Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați primele 7 ingrediente și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Deschideți ambele cutii de bere rădăcină; se toarnă 18 uncii într-o cratiță mică. Puneți deoparte berea rădăcină rămasă (în cutie). Aduceți 18 uncii de bere rădăcină la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați 1/4 linguriță rămasă sare, unt și oțet, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Unt
Sare
6
Frecați uniform amestecul de boia peste pui. Ținând puiul în poziție verticală, cu cavitatea orientată în jos, introduceți cutia de bere rădăcină deschisă rezervată în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Bere
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Condimente Uscate Freca
7
Așezați puiul pe partea neîncălzită a grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Întindeți picioarele pentru a forma un trepied pentru a susține puiul. Acoperiți și grătiți timp de 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunea cărnoasă a coapsei înregistrează 160, ungând puiul la fiecare 20 de minute cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Ridicați ușor puiul folosind clești; așezați spatula sub cutie. Scoateți cu grijă puiul și cutia de pe grătar; așezați pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Clește
10
Lăsați să stea 10 minute. Ridicați ușor puiul folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate; răsuciți cu atenție cutia și scoateți-o din cavitate. Aruncați cutia. Sculpta pui.