Rădăcină De Bere-Poate Pui

Root Beer-Can Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 540 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, pui, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma berea rădăcină, puteți urma acest fel principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Pui Glazurat Cu Bere Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu.
Combinați primele 7 ingrediente și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic.
Deschideți ambele cutii de bere rădăcină; se toarnă 18 uncii într-o cratiță mică. Puneți deoparte berea rădăcină rămasă (în cutie). Aduceți 18 uncii de bere rădăcină la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute).
Adăugați 1/4 linguriță rămasă sare, unt și oțet, amestecând până se omogenizează.
Frecați uniform amestecul de boia peste pui. Ținând puiul în poziție verticală, cu cavitatea orientată în jos, introduceți cutia de bere rădăcină deschisă rezervată în cavitate.
Așezați puiul pe partea neîncălzită a grătarului.
Întindeți picioarele pentru a forma un trepied pentru a susține puiul. Acoperiți și grătiți timp de 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în porțiunea cărnoasă a coapsei înregistrează 160, ungând puiul la fiecare 20 de minute cu sos.
Ridicați ușor puiul folosind clești; așezați spatula sub cutie. Scoateți cu grijă puiul și cutia de pe grătar; așezați pe o tăietură.
Lăsați să stea 10 minute. Ridicați ușor puiul folosind clești sau mănuși de cauciuc izolate; răsuciți cu atenție cutia și scoateți-o din cavitate. Aruncați cutia. Sculpta pui.