Rădăcină De Bere-Aripi De Pui Glazurate
Rădăcină de bere-aripi de pui glazurate este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 42 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. un amestec de usturoi, șobolani, bere rădăcină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Glazurat Cu Bere De Rădăcină, Sunny rădăcină bere BBQ aripi, și Rădăcină De Bere Glazurate Sunca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau până când șalotele sunt clare.
Se amestecă berea rădăcină. Reveniți la fierbere; se fierbe până se reduce la jumătate. Se amestecă sosul de grătar și pudra de chile.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați aripi, în loturi; gătiți 8 până la 10 min. sau până la făcut, întorcându-se după 5 min.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați aripile într-un castron mare.
Adăugați amestecul de sos de grătar; aruncați pentru a acoperi uniform aripile.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.