Râul de ciocolată peste fructe de padure beat
Râul de ciocolată peste fructe de padure Beat este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 811 calorii, 9g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru 4,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bucăți de ciocolată - rezervați 3 așchii, smântână, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 60%. Tort de lire la grătar cu fructe de pădure beat și Syllabub, Germană Ciocolata negrese și Viking River Croaziere, Partea 3, și Căpșuni Acoperite Cu Ciocolată Beată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Înmuiați fructele de pădure în lichior timp de 20 de minute.
Topiți ciocolata cu smântână și sare la foc mic până se omogenizează și se combină.
Scoateți fructe de padure la 2 boluri de desert cu lingura cu fante. Drown fructe de padure beat în râu de ciocolată, top cu movile de frisca si garnisiti cu coaja de portocala si chips-uri de ciocolata.