Rutabagas picant festonat cu pătrunjel

Rutabagas picant festonat cu pătrunjel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 314 calorii. Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Rutabagas picant festonat cu patrunjel ar putea fi un spectaculos fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rutabagas, pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi picante cu pătrunjel și coriandru, Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos Picant De Pătrunjel, și Friptură de vită cu sos picant de roșii pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți rutabagele până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați rutabagas pe o foaie mare de copt și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pătrunjelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Strângeți uscat și tăiați grosier.
4
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șalotele, jalapeosul și usturoiul. Condimentează ușor cu sare și piper și gătește la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați bulionul și gătiți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc mic până se reduce cu o treime, aproximativ 8 minute. Se amestecă pătrunjelul și se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Ungeți un vas de copt din sticlă de 10 pe 15 inci. Aranjați jumătate din feliile de rutabaga în vas. Se condimentează cu sare și piper. Folosind o lingură cu fante, acoperiți rutabagele cu pătrunjel și turnați jumătate din smântână peste pătrunjel. Se acoperă cu rutabagele rămase și se toarnă peste ele crema rămasă; apăsați ușor pentru a uniformiza feliile. Acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Poziționați un grătar de cuptor la 6 inci de căldură și preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Presărați parmezanul peste rutabagas și fierbeți, rotind vasul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
12
Lăsați să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista