Rutabaga-Tarta Cu Spanac

Rutabaga-Tarta Cu Spanac
Rutabaga-Tarta cu spanac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, spanac, rutabaga și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tarta Cu Spanac Si Feta, Tarta Cu Ricotta Cu Spanac, și Tarta Rustica Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Curățați rutabaga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
4
Tăiați o felie subțire din 1 parte, permițându-i să stea în poziție verticală.
5
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
6
Amestecați pesmetul, făina și 1/4 cană de brânză într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Înmuiați 1 felie de rutabaga în lapte și dragați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
8
Așezați felia în centrul unei cakepan rotunde unse de 8 inci.
9
Tăiați feliile de rutabaga rămase în jumătate. Înmuiați jumătate din felii în lapte și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați în tigaie, permițând marginilor exterioare ale rutabaga să se potrivească în jurul marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scurgeți bine spanacul, apăsând între straturi de prosoape de hârtie. Aranjați peste rutabaga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Presărați slănină și 1/2 cană de brânză rămasă și stropiți cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
12
Înmuiați feliile de rutabaga rămase în lapte; dragă în amestec de pesmet. Aranjați peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
13
Stropiți cu restul de 2 linguri de unt. Acoperiți cu o foaie de folie de aluminiu; apăsați un cakepan rotund de 8 inci pe tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Așezați tarta în cuptor pe foaia de copt preîncălzită și acoperiți cu o tigaie mare și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista