Rutabaga Glazurată
Rutabaga glazurată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 187 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rutabaga Glazurată Cu Arțar, Morcovi și Rutabaga glazurați cu lămâie, și Plăcintă Rutabaga.
Instrucțiuni
Aduceți 1/4 cană de apă și 2 linguri de unt la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați rutabaga, amestecând pentru a acoperi. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când sunt ușor fragede.
Topiți restul de 3 linguri de unt în tigaie la foc mediu; se amestecă zahărul brun și următoarele 4 ingrediente.
Adăugați rutabaga, amestecând pentru a acoperi. Gatiti, amestecand des, 8 minute.