Runzas II (Bierocks)
Runzas II (Bierocks) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de glutamat monosodic, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Toțiretetele au 63 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Runzas, Runzas Nebraskan, și Runzas Vegan.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de pâine dezghețat în 6 bucăți și rulați în bile.
Sotati ceapa intr-o cratita mare pana se rumeneste; adăugați carnea de vită și gătiți până când carnea de vită își pierde culoarea roșie (carnea de vită prea gătită va face ca Runzele să fie foarte uscate). Amestecați varza și MSG, acoperiți și aburiți până când varza este ofilită.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți amestecul de vită / varză de pe foc și lăsați să se răcească.
Rotiți fiecare bilă de aluat într-un pătrat de 5 x 5 inch. Umpleți centrul fiecărui pătrat cu aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită. Aduceți colțurile opuse ale pătratului de aluat împreună și sigilați.
Așezați partea netedă în jos pe o foaie de prăjituri ușor unsă și aplatizați ușor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și untul deasupra fiecărei produse de patiserie imediat ce ies din cuptor.